Forretningsstyring

Hvordan lage en bedriftsidentitet

Hvordan lage en bedriftsidentitet
Anonim

Bedriftsidentitet er ansiktet til selskapet. Selskapet blir gjenkjennelig takket være ikke bare produktet eller tjenesten som tilbys, men også på grunn av fargevalg, logo eller slagord. Og dette punktet i forretningsutvikling bør vies spesiell oppmerksomhet.

Image

Du trenger det

Formulert oppdrag for din bedrift.

Bruksanvisning

1

Bestem hvilken idé firmaet ditt vil gi. Når du løser dette problemet, er det verdt å starte fra filosofien eller oppdraget til selskapet, som vanligvis legges når du oppretter bedriften. Og suksess og anerkjennelse vil vises når den nye bedriftsidentiteten er i full overensstemmelse med selskapets essens, karakter og verdier.

2

Velg et fargevalg som skal brukes i reklameprodukter laget i samme bedriftsidentitet. Her kan du også ta hensyn til bedriftens art. For eksempel, hvis du jobber i landbrukssektoren, er det ganske passende å bruke lyse nyanser. Men for ansatte i banksektoren eller store industribedrifter er det lite sannsynlig at lyse irriterende farger passer, det er bedre å holde seg til et strengt utvalg. Det er også verdt å konsultere med fagfolk innen reklame, siden det er farger som kan påvirke lojaliteten til potensielle kunder positivt.

3

Tenk på et slagord eller motto for ditt selskap som også vil gjenspeile selskapets misjon eller ideologi. Det er ikke nødvendig å gjøre dette, men det vil være nyttig. Dessuten er det med ord at det er mye lettere å uttrykke hva du bærer på til denne verden enn med en logo eller en viss palett. Til sammen vil disse tingene være kraftige reklamevåpen.

4

Vær forsiktig og oppmerksom i alle ledd av arbeidet, for i motsetning til den vanlige annonseringsmodulen, som kan gjøres om neste gang magasinet slippes, vil det ikke være helt passende å endre bedriftsidentitet etter at det er publisert.

5

Når alt er klart, blir logoen utviklet, slagordet er gjennomtenkt, fargeskalaen er valgt, start den opprettede bedriftsidentiteten i arbeid. Reklamemoduler i aviser, visittkort til dine ansatte, bedriftsnettsted og annet reklamemateriell må utføres i full overensstemmelse med den implementerte ideen om stil.

  • Bedriftsidentitet
  • bedriftsidentitet som

Anbefalt