Forretningsstyring

Hvordan handle bedre

Hvordan handle bedre

Video: 4 tips for bedre avkastning i aksjer 2024, Juli

Video: 4 tips for bedre avkastning i aksjer 2024, Juli
Anonim

Alle som jobber i handel eller har en virksomhet i handelssektoren vet godt at det viktigste er klienten og hans ønsker. Naturligvis er det visse grenser for anstendighet, utover som du ikke bør gå, ellers vil klienten bare sitte på nakken, men fra eldgamle tider i handel er det en enkelt regel - "Kundens ønske er fremfor alt."

Image

Bruksanvisning

1

Først av alt, studer nøye din klient. Produktet ditt har maksimal verdi for en bestemt målgruppe, som sannsynligvis vil føle behovet for det og vil kjøpe det hvis du tilbyr det. Identifiser denne målgruppen.

2

Identifiser behovene til denne målgruppen. Finn ut hva som er den største verdien for henne - er det status for produktet, dets pris eller berømmelse? Du må bestemme hva produktet ditt ønsker å se for å selge det så effektivt som mulig.

3

Bruk rabatter og kampanjer i kombinasjon med en reklamekampanje for å maksimere produkt promoteringen. Du må tiltrekke og beholde klienten, og for dette må du spille på hans behov identifisert i forrige trinn. Oppretthold kundelojalitet med kumulative rabattkort og klubbkort, hvis virksomheten tillater det.

4

Overvåke løpende salgstjenester og treninger med sikte på å forbedre salgskvaliteten kontinuerlig. Salgsledere bør ideelt sett ha regler for kommunikasjon og effektivt salg, slik at kunden liker å kjøpe nøyaktig produktet ditt og fra deg.

Nyttige råd

Følg tilbakemeldingene fra kunden om kvaliteten på varer og tjenester - dette vil gi deg mer tillit blant kundene og vil motta uvurderlig informasjon om hva som ikke passer dine kunder.

Anbefalt