Forretningsstyring

Hvordan tjene penger i en liten bedrift

Hvordan tjene penger i en liten bedrift

Video: Slik TJENER du penger som liten bedrift 2024, Juli

Video: Slik TJENER du penger som liten bedrift 2024, Juli
Anonim

Du kan tjene penger i en liten bedrift hvis du velger vektoren for bruk av krefter riktig. For dette er det viktig å trekke de rette konklusjonene fra markedssituasjonen i din region. Hvis vi snakker om de mest lovende nisjene, inkluderer de i dag alt som er relatert til levering av tjenester.

Image

Du trenger det

  • -Markedsføringsforskning;

  • -Forretningsplan;

  • -Markedsføringsplan;

  • en forutsetning;

  • -Personlig;

  • -Kalkulyatsiya.

Bruksanvisning

1

Analyser situasjonen, hvilke tjenester som etterspørres i byen der du skal åpne en liten bedrift. Som regel er det som er knyttet til tjenesten i et hvilket som helst oppgjør stadig populært. Det kan være renserier, vaskerier, leveringstjenester, mindre reparasjoner av klær, etc. Når du åpner en virksomhet relatert til en tjeneste, vil du ikke sitte igjen uten kunder.

2

Beregn kostnadene som trengs i utgangspunktet. Dette kan omfatte midler til registrering av en juridisk enhet, utleie av kontor- og industrilokaler, kjøp av utstyr, råvarer, markedsføring og markedsføring. Bestem deg for om du vil bruke lånte midler eller administrere personlig. I det første tilfellet er det nødvendig å skrive en økonomisk plan som viser i hvilke vilkår og i hvilke deler du vil betale tilbake lånet.

3

Gjør en fullstendig beregning av tjenestene som tilbys. Den skal inkludere alle kostnader som følger med tjenesten. Hvis vi for eksempel snakker om en så liten virksomhet som et rengjøringsfirma for leiligheter, bør du vurdere kostnadene for forbruksvarer, en bil for å levere arbeidere til anlegget, lønnen og andre faste kostnader. Legg ønsket oppmerking til dette beløpet. Så du kan evaluere tjenestene som tilbys riktig.

4

Utvikle en markedsføringsplan. Det bør inneholde slike seksjoner som en beskrivelse av konkurransefortrinn; forbrukerpreferanser; aksjer rettet mot å vinne kunder; annonsering og PR, som du kan informere potensielle kunder om deres eksistens; salgsplan.

5

Ansett ansatte som skal utføre arbeid i din lille bedrift. Utarbeidelsen av bemanningen skal ledsages av utvikling av stillingsbeskrivelser. Ikke forsøk å bruke typiske: instruksjoner utarbeidet for behovene til en bestemt virksomhet, et bedre valg. Ikke glem å gjøre søkeren kjent med kravene til den ledige stillingen på intervjuetappen. Når du signerer en arbeidsavtale, kan du be den ansatte signere også under stillingsbeskrivelsen. Hvis du henvender deg til en liten bedrift med stort ansvar, vil det tillate deg å tjene ganske anstendige penger.

Anbefalt