virksomhet

Hvilke dokumenter er nødvendig for å åpne dekkbeslag

Hvilke dokumenter er nødvendig for å åpne dekkbeslag

Video: Testverktøyet i Teams 2024, Juni

Video: Testverktøyet i Teams 2024, Juni
Anonim

I Russland, som i de fleste utviklingsland, øker antallet biler hvert år. Som et resultat av dette øker behovet for kvalifisert dekkmontering, noe driftige forretningsfolk reagerer på. Så hvilke dokumenter er nødvendig for å åpne et dekkmonteringspunkt?

Image

Bruksanvisning

1

Denne typen virksomheter i Russland har en rekke funksjoner relatert til dets spesifikasjoner. Det antas også at dekk-tjenesten, åpnet av en dyktig og "hendig" gründer, er den såkalte gullgruven, ettersom den krever en ganske minimal mengde innledende investeringer, og lønner seg raskt nok.

2

Det aller første og viktigste er registreringen av en juridisk form for en fremtidig virksomhet (for enkeltpersoner vil det være nok å åpne en privat gründer, og for juridiske personer - LLC) med alle relevante dokumenter mottatt. Da må forretningsmannen kontakte administrasjonen i området der forretningsmannen skal åpne dekkvesenet, der de vil utstede passende tillatelse.

3

Etter det vil kanskje det vanskeligste være utarbeidelsen av nødvendige sanitære og epidemiologiske dokumenter. Dette er et sammenstilt program for å sikre og organisere produksjonskontroll over implementeringen av sanitærstandarder; den offisielle konklusjonen til Rospotrebnadzor, hvis inspektør vil utarbeide en lov om samsvar med dekkproduksjonslokalene med de relevante normer og standarder; tillatelsen mottatt i samme Rospotrebnadze utstedt på grunnlag av det forrige dokumentet; en kontrakt inngått med den relevante organisasjonen for fjerning av avfall og avhending av det; en avtale med et selskap som spesialiserer seg på desinfisering, desinfeksjon og desinfeksjon; en avtale om rengjøring av kjeledress for dekkarbeidere; en avtale om avhending av kvikksølvlamper og en avtale om vedlikehold av ventilasjons- eller klimaanlegg.

4

Alle ovennevnte dokumenter er obligatoriske, men inspeksjonsorganisasjoner kan også kreve mer detaljerte papirer - intern dokumentasjon, som angår inventar av tilgjengelig utstyr, forsyninger, samt regnskapspapirer relatert til den interne virksomheten til eieren av dekkvesenet. Ikke glem en rekke papirer om standarder for brannsikkerhet.

5

Naturligvis kan samlingen av alle disse nødvendige dokumentene ta ganske mye tid, så gründere, spesielt nybegynnere, foretrekker fortsatt å kontakte de aktuelle organisasjonene, hvis kvalifiserte ansatte vil samle inn hele pakken med papirer som forretningsmannen vil samle inn et visst beløp og i en relativt kort periode. kan trygt starte en virksomhet uten frykt for bøter og sanksjoner fra inspeksjonsorganer.

Anbefalt