virksomhet

Hvordan promotere en bryllupssalong

Hvordan promotere en bryllupssalong

Video: Hvordan friede jeg til Jasmin? 2024, Juli

Video: Hvordan friede jeg til Jasmin? 2024, Juli
Anonim

Bryllupsvirksomhet er en komplisert virksomhet, men ganske lønnsom. Spesifikasjonene i tjenestene som tilbys gjør det ikke mulig å danne en sirkel av faste kunder. Butikkeiere kan imidlertid utvide utvalget av produkter og øke salget betydelig. Vær kreativ når det gjelder å markedsføre salongen din - og suksess vil ikke ta lang tid.

Image

Bruksanvisning

1

Tilby et originalt utvalg. Velg brudekjoler som etterspørres, men som ikke er representert i andre salonger. I dag er mange bruder interessert i uvanlige antrekk som understreker deres individualitet. Utvid valget ditt med oppdaterte stiler - for eksempel kjoler i empirestil eller spektakulære tettsittende toaletter med et tog.

2

Ta vare på fremtidige svigermødre og svigermødre, så vel som brudepiker. Velg aftenkjoler som matcher stilen til bryllupet ditt. Hvis plassen og egenskapene til salongen tillater det, kan du tenke på menns dresser for brudgom. Vurder et leiesystem, samt muligheten for å kjøpe opp og selge brukte kjoler. En slik tjeneste vil ikke bare øke fortjenesten, men vil også bli en utmerket informasjonsmulighet for reklame.

3

Tenk på et system med små bonuser for gjester. Fest gaver til et stort kjøp - små buketter, bryllupstrimler, en flaske champagne. Utstyr et lite hjørne for avslapning og samtale. Gi besøkende kaffe eller te, gi dem muligheten til å fotografere utvalgte kjoler. Ikke vær redd for konkurranse og det faktum at noen kan kopiere ideene dine. Mistenker alle som logger inn, fratar du deg selv kundetillit.

4

Ikke bli revet med rabatter. De bringer tap, i tillegg er kunder mistenkelige overfor å oppfatte for billige varer, og forventer en skjult fangst i et slikt tilbud. Fokuser på fornuftige priser, et omfattende tilbud og utmerket service.

5

Ta med bryllupsdesignere til å samarbeide. De kan sette sammen ferdige sett til dagens tema bryllup. For en feiring i antikk stil kan de nygifte for eksempel tilby ikke bare passende antrekk for hoveddeltakerne på ferien, men også dekorasjoner til biler og bord, bryllupsbuer, boutonnieres, gaveflasker og andre utstyr. Det meste av sortimentet kan leies.

6

Lag en liste over kjente bryllupsfotografer, feriebyråer og verter. Gi dem gjensidig gunstig samarbeid - en liten prosentandel av kjøpene til kunder som kom på deres anbefaling.

7

Samarbeid med hotell kan være veldig interessant. Bryllupsmiddager er en alvorlig inntektskilde. Tenk på en felles handling - for eksempel får en brud som kjøpte den dyreste kjolen eller hele utvalget av tjenester som salongen tilbyr, et sertifikat for en romantisk helg på et av hotellrommene.

8

Engasjere seg alvorlig i reklame og promotering. Ikke begrens deg til standardtilbudene fra annonseringsagenter - de er dyre og ineffektive. Se etter originale måter. Kommuniser aktivt på tematiske fora, registrer deg på blogger og bryllupsnettsteder. Ikke delta i direkte reklame. Bare ved enhver anledning, snakk i detalj om salongen, produkter, bonuser og gaver. Vær åpen, imøtekommende og svar riktig på kritikk.

Anbefalt