andre

Hva er bekymringer

Hva er bekymringer

Video: Hva gjør jeg med bekymringer? 2024, Juli

Video: Hva gjør jeg med bekymringer? 2024, Juli
Anonim

Bekymringen er en form for virksomhetssammenslutning, en finansiell og industriell gruppe, som kjennetegner den som er å bevare deltakernes juridiske og økonomiske uavhengighet, men med en viss koordinering fra moderfinansinstitusjonene.

Image

Bruksanvisning

1

Den økonomiske kontrollen i konsernet og noen forsynings-, produksjons- og markedsføringsfunksjoner er under én kontroll. Deltakere som er en del av en bekymring, kan ikke melde seg inn i en annen, dvs. kan ikke være medlemmer av flere bekymringer samtidig.

2

Bekymringer kommer i flere former. Vertikale bekymringer er sammenslutninger av virksomheter som dekker hele produksjonssyklusen: fra anskaffelse av råvarer til salg av en eller flere av disse typer produkter. Horisontale bekymringer er industrikonsern som kombinerer produsenter med et lignende utvalg av varer, for eksempel bryggeriselskaper. Det er også blandede bekymringer som kombinerer tegn på horisontal og vertikal forening.

3

Som regel dekker virksomhetens virksomhet en sektor av økonomien eller deler av den. Bekymringen kan omfatte virksomheter i en eller flere bransjer med høyt utviklet stor- og masseproduksjon som bruker nye industrielle teknologier. Ofte er dette engineering, metallurgi, stålproduksjon.

4

I henhold til typen deltakelse i kapital, skilles det mellom to typer bekymringer: en underordnet bekymring og en koordineringsproblem. Den første er basert på spin-off fra morselskapet og datterselskaper. Oftest lages det for å kombinere produksjonen i en teknologisk kjede. Koordineringshensynet består av foretak som driver med lik utveksling av aksjer, eller søsterselskaper. Med en slik forening har gruppemedlemmene en gjensidig innflytelse på den nåværende politikken, men forblir samtidig under den generelle ledelsen. Det opprettes vanligvis en koordineringsproblem for å kombinere finansielle aktiviteter eller vitenskapelig og teknologisk potensial for industriell utvikling. Oftest er foretakene som er inkludert i koordineringsproblemet, svakt sammenkoblet fra synspunktet om den teknologiske prosessen.

Anbefalt