virksomhet

De viktigste feilene ved å begynne gründere

De viktigste feilene ved å begynne gründere

Video: Odin Makes: Mechagodzilla head from Godzilla vs. Mechagodzilla 2024, Juli

Video: Odin Makes: Mechagodzilla head from Godzilla vs. Mechagodzilla 2024, Juli
Anonim

De fleste gründere gjør de samme feilene, noe som fører til kollaps av virksomheten. I følge statistikk er 90% av foretakene stengt, uten å ha jobbet en gang i året. Vi presenterer de 8 viktigste feilene fra begynnende gründere.

Image

Bruksanvisning

1

Mangel på kundebehandling. Stå på kjøperens sted og tenke på hvilke problemer han kan møte? En kunde som er opprørt over den upraktiske leveringstiden eller mangelen på en pakke for produktet, vil ikke kontakte deg lenger.

Gi klienten noe han ikke forventer av deg, og han vil gjerne gjøre en andre ordre, eller kanskje anbefale deg til venner.

Image

2

Mangel på reklame. En alvorlig feil hos gründere er at de tror at suksessen til en bedrift avhenger av produktet. Det har ikke noe å si hva du selger, sokker eller noe populært nytt produkt. Ingen annonser - ingen kunder.

Hvis du ikke har penger til reklame, kan du legge ut informasjon om selskapet ditt i sosiale nettverk, fortelle dine venner og familie om det. Nylig har store oppslagstavler, som AVITO, vært veldig populære, og legg ut informasjon om produktene dine der. Og selvfølgelig lager du en nettside slik at du kan bli funnet på Internett.

Image

3

Negativ holdning til nye ideer. Husk at bare de som overlever i vår verden kan tilpasse seg de stadig skiftende levekårene.

Ikke vær redd for å ta i bruk nye ideer, fordi fremtiden til bedriften din er avhengig av dem. For eksempel er det ikke nødvendig å kjøpe en telefonsentral til ditt lille kontor (telefonsentral), det er bedre å leie en virtuell telefonsentral - det er mer praktisk, pålitelig og billigere.

Har du 10 ansatte som trenger MS Office? Lei den (MS Office 365), vil problemet løses for bare 500 rubler per måned.

Å endre tenking er det vanskeligste, men også det viktigste stadiet du trenger å gå gjennom for å gjøre virksomheten din vellykket. Bøker av kjente personer som Robert Kiyosaki, Mile Dell, Donald Trump, etc., kan hjelpe deg med dette.

Image

4

Besparelser på spesialister. Noen oppgaver (bokføring, kjøp av en ferdig bedrift osv.) Er svært vanskelig å løse uten hjelp fra en spesialist. Ja, du må bruke mer penger, men resultatet vil ikke bare være en løsning på problemet, men også få verdifull erfaring innen et ukjent aktivitetsfelt.

En viktig feil hos individuelle gründere er ønsket om å forstå regnskapsproblemer uten hjelp fra en profesjonell. Du må forstå at en kompetent regnskapsfører ikke bare vil lære deg å betale skatt riktig, men også hjelpe deg med å redusere dem.

Hvis du har problemer med penger, bruk bokføring på nettet, for eksempel Elba eller Min virksomhet. For bare 1000 rubler i måneden vil du motta en fullverdig regnskapsfører som ikke bare vil svare på spørsmål, men også hjelpe deg med å fylle ut alle dokumentene riktig under en ekstern tilkobling til en datamaskin.

Image

5

Mangel på automatisering. Et selskap er et sted der det er en arbeider for hver virksomhet. Budmannen leverer varene, lederen tar samtalen, advokaten avgjør juridiske spørsmål. Alene, prøver å gjøre alt på egen hånd, fordype seg i rutinearbeid og ødelegger ikke bare forretninger, men også deres helse.

Kan du ikke ansette ansatte? Dra nytte av outsourcing selskaper. I tillegg til levering tilbyr mange budtjenester tjenestene til en virtuell manager, lagerlagring, nettbutikkadministrasjon, etc.

Image

6

Rask inntjening. De fleste av inntektene (fra 50%) bør gå inn i selskapets omsetning for å sikre full vekst.

Når du har de ekstra 3-4000 rublene i hendene, vil du umiddelbart bruke den. Beskytt deg mot dette ved hjelp av ett lurt triks - kjøp en lommebok eller konvolutt og sett i den penger beregnet på virksomhet. Det vil være følelsesmessig vanskelig for deg å ta penger fra denne lommeboken, vel vitende om at den ikke tilhører deg, men til din virksomhet.

Image

7

Påmelding for raskt. Ikke hastverk med å registrere deg som en individuell gründer før du er sikker på at virksomheten gir en jevn inntekt. Ellers vil premier være et ubehagelig tillegg til tapene dine.

Image

8

Mangel på utholdenhet. Dette er den viktigste feilen ved å begynne gründere. De fleste selskaper er stengt bare fordi eierne deres for raskt forlot kampen.

Husk at virksomhet er en pågående kamp. Og ikke bare med problemer, men også med seg selv. Vær standhaftig i dine ambisjoner, og suksess vil uunngåelig overhale deg.

Image

forretningsfeil

Anbefalt