Forretningsstyring

Hvordan se etter kunder i byggingen

Hvordan se etter kunder i byggingen

Video: The Movie Great Pyramid K 2019 - Director Fehmi Krasniqi 2024, Juli

Video: The Movie Great Pyramid K 2019 - Director Fehmi Krasniqi 2024, Juli
Anonim

Byggemarkedet i hver region er delt mellom store aktører. Imidlertid har selv en nybegynnt gründer en sjanse til å bli leder. Å finne gode kunder er en av nøkkeloppgavene for å oppnå suksess på dette området.

Image

Du trenger det

  • - nettsted;

  • - portefølje av arbeider;

  • - reklame.

Bruksanvisning

1

Lag en portefølje av eksisterende arbeid. Det vil bli en av de viktigste ressursene som du vil demonstrere eksempler på prosjektene dine til potensielle kunder.

2

Opprett en bedriftsnettsted. Dette skal være et profesjonelt utført visittkortsted som gir en uttømmende idé om både detaljene i din aktivitet og designevner. Legg ut eksempler på arbeid på portalen, angi priser, tilgjengelige tillatelser, lag en gjestebok og juster tilbakemeldingsskjemaet. Markedsfør nettstedet ditt online ved hjelp av SEO og kontekstuell annonsering. Forsikre deg om at organisasjonens navn er på første side med potensielle kunders resultater.

3

Etabler forretningsforbindelser med produsenter av bygnings- og etterbehandlingsmaterialer ved å tilby dem gjensidig gunstige betingelser for samarbeid. Representanter for disse selskapene kan anbefale ditt firma som byggentreprenør til sine faste kunder og motta en viss prosentandel fra hver ordre. Du på sin side vil sende kundene dine til disse butikkene for alt nødvendig materiale, og også få en etablert rabatt.

4

Annonser i målrettede publikasjoner. Blant dem er blader om konstruksjon og design, annonsering aviser om salg av byggematerialer, kataloger over organisasjoner av profilen din. Lag en minneverdig modul og legg i den en lenke til den elektroniske porteføljen av arbeidet ditt.

5

Bygge relasjoner med store anleggsholdninger. I noen tilfeller foretrekker store selskaper å gi et antall byggeprosjekter til underleverandører. I dette tilfellet må du gi deler av overskuddet til hovedentreprenøren, men til gjengjeld kan du få en stabil flyt av nye kunder.

6

Bli med i SRO-byggherrer i ditt område. Så du kan etablere mange forretningsforhold, få nye kunder og oppnå partnerskap med lignende organisasjoner.

Nyttige råd

Forsøk å oppnå dette arbeidsnivået slik at kundene dine blir fornøyde. Når de velger en entreprenør, foretrekker mange å lete etter det gjennom bekjente. Anbefalingene fra fornøyde kunder kan være et mye mer effektivt middel for å finne nye kunder enn tradisjonell reklame.

Anbefalt