virksomhet

Hvordan finne produktleverandører

Hvordan finne produktleverandører

Video: How to Burp a Newborn 2024, Juli

Video: How to Burp a Newborn 2024, Juli
Anonim

Et uavbrutt tilbud av kvalitetsprodukter er nøkkelen til suksessen for enhver bedrift som jobber i matvaresektoren. Derfor må valg av leverandører benyttes med spesiell forsiktighet.

Image

Du trenger det

  • - anbefalinger fra kolleger;

  • - informasjon om leveringsbetingelsene.

Bruksanvisning

1

Start søket etter produktleverandører ved å samle anbefalinger fra jevnaldrende. Spør venner som vet hvem som forsyner dem med dagligvarer. Finn ut hvor lenge de har samarbeidet med disse leverandørene, om leveranser alltid er i tide, og om det er klager på kvaliteten på produktene.

2

Basert på mottatte anbefalinger, lag en liste over de mest anerkjente og pålitelige selskapene. Lag det i form av en tabell der navnene på selskapene vil være lokalisert i de øvre kolonnene, og vurderingskriteriene (leveringshastighet, rabatter på store engrosbestillinger, betaling av tap på produkter av dårlig kvalitet eller sen levering, priser osv.) Vil bli lokalisert i radene i den venstre kolonnen.

3

Hvis disse selskapene har offisielle nettsteder hvor du kan gjøre deg kjent med prislisten, kopier du selv prisene for sammenligning med andre selskaper. For mer informasjon, besøk kontorene deres.

4

Analyser mottatte data. Hvis du ikke har funnet passende forhold (prisene er for høye, manglende garantier osv.), Kan du vurdere muligheten for å levere mat fra engrosbasene uten mellomledd. Beregn antall produkter virksomheten trenger per uke. Spør rederiet om kostnadene for lasting, transport og lossing av disse produktene. For mange små gründere er denne leveringsmåten mer lønnsom. I tillegg kan du styre anskaffelses- og leveringsprosessen personlig og gjøre justeringer i sortimentet og mengden produkter på stedet.

5

Hvis du trenger leverandører av kjøttprodukter, kan du uavhengig finne produsenter med den beste kombinasjonen av pris og kvalitet. Finn ut om det er bønder i ditt område som husdyr og kjøtt. Forbered et skriftlig forslag for eierne deres, som fullt ut gjenspeiler ikke bare betingelsene for ditt fremtidige samarbeid, men også fordelene med denne transaksjonen. Bønder har vanskeligheter med å finne tilgang til bymarkeder og tvinges hovedsakelig til å handle gjennom formidlere. Så du har en sjanse til å inngå en lønnsom kontrakt for levering av produkter og støtte innenlandske produsenter.

Anbefalt