Forretningsstyring

Hva du skal kalle en smykkebutikk

Hva du skal kalle en smykkebutikk

Video: Vi må tenke bærekraft | Slampoesi med Sofie Frost 🌍 2024, Juli

Video: Vi må tenke bærekraft | Slampoesi med Sofie Frost 🌍 2024, Juli
Anonim

Navnet på en smykkebutikk kan intriger, fengsle, tiltrekke seg. Før du velger navn, bør du bestemme hvilken kategori kjøpere som vil være nøkkelen. Disse personene med navn vil avgjøre at butikken er opprettet for dem. Hvis butikken vil betjene kunder via Internett, skal navnet leses godt i engelsk transkripsjon.

Image

Bruksanvisning

1

Lag en liste over ord assosiert med luksus, rikdom, innflytelse. Slike ord blir talt av mennesker som vil fremheve fortreffelighet. For dem er synlige tegn viktige. Ikke glem å ta med på listen navn på dyre biler, klokker, alpinanlegg, etc.

2

Tenk på mennesker som unngår pretensiøsitet, en overflod av smykker. De foretrekker anstendig beskjedenhet. De har med seg ikke mange ting, men av høy kvalitet. Finn slike mennesker blant kjente mennesker og lytt til hvilke ord de bruker for å uttrykke sin holdning til verden. Legg til disse ordene i den generelle listen.

3

Vær oppmerksom på de som bryr seg om nåde. Denne sirkelen inkluderer kreative mennesker med profesjonelle ferdigheter for å skape utseende: kunstnere, motedesignere, etc. De bruker også spesielle ord for å uttrykke seg. Lytt til intervjuer av slike mennesker og legg til nye setninger på listen.

4

Noen mennesker liker å gi gaver. De legger særlig vekt på dette. Observer kommunikasjonen av slike mennesker i fora, på sosiale nettverk. Skriv ned ordene de formidler livssynet med.

5

Legg til setninger som påvirker investering og sparing i listen. Noen mennesker kjøper smykker til slike formål. Du vil finne karakteristiske ord på tematiske fora.

6

Lag den resulterende listen i form av en tabell med tre kolonner. Finn 1. ord i den første kolonnen. I det andre skriver du dem med latinske bokstaver. I tredje skriv engelske navn. Dette er nyttig når du velger et domenenavn for et nettsted.

7

Bestem målgruppen ut fra butikkens beliggenhet, personlige mål og andre grunner.

8

Velg navn ved å se på listen. Dock ord og deler av ord. Skriv ut ideer separat.

Nyttige råd

Forbered forarbeidene grundig selv. Til slutt, gjør et navnevalg etter en stund med venner for å få nye ideer.

navn på smykkebutikker

Anbefalt