virksomhet

Hvordan lage en nettbutikk

Hvordan lage en nettbutikk

Video: Hvordan lage webside eller nettbutikk på minibudsjett med Wordpress 2024, Juli

Video: Hvordan lage webside eller nettbutikk på minibudsjett med Wordpress 2024, Juli
Anonim

Nettbutikk er en enkel og rimelig metode for å gjøre forretninger. Det er overhodet ikke nødvendig å være eier av varene du selger, eller ha dem til hånds ved betaling av klienten, det er nok å vite hvor du kan få dem raskt og for mindre penger. Men for at kunden skal komme og kjøpe, er det nødvendig å ordne nettbutikken ordentlig.

Image

Du trenger det

  • - datamaskin

  • - Internett

Bruksanvisning

1

Først av alt, vær oppmerksom på fargeskjemaet. Det skal være lyst nok til å tiltrekke seg oppmerksomhet, men det skal ikke skade øynene og distrahere klienten fra det du tilbyr ham.

2

På første side anbefales det å plassere et lysbildefremvisning med varer som enten er billigere enn i andre nettbutikker eller som ligger i segmentet med lavere pris. Produktene må være i stadig endring, og tiltrekke oppmerksomhet fra kunden.

3

Nettbutikkens meny skal være strukturert og intuitiv. Klienten skal ikke forvirre hvorfor han klikket på en seksjon, men havnet i en annen. Hvis det er vanskelig for ham, vil han ganske enkelt forlate.

4

Når du holder musepekeren over et produkt, skal et popup-vindu vises med en forstørret bildestørrelse. Det er også ønskelig at du har et panoramabilde eller en video med varene på nettstedet ditt. Hvis produktet ditt ikke innebærer denne formen for presentasjon, må du presentere den fulle spesifikasjonen med anmeldelser fra andre kunder.

5

Bruk muligheten til å sortere etter kjøps popularitet og pris - dette er de viktigste indikatorene på at kjøperen er orientert

6

Når du ser på produktspesifikasjoner, er det ønskelig at produkter fra lignende bransjer eller supplerer dette produktet også vises på siden.

Nyttige råd

Bruk skrifter som er enkle å lese og som ikke er for offisielle.

Anbefalt