administrasjon

Hvordan få en flyer

Hvordan få en flyer

Video: Unlocking ALL LLAMA RAMA Challenges + Rewards (Fortnite & Rocket League) 2024, Juli

Video: Unlocking ALL LLAMA RAMA Challenges + Rewards (Fortnite & Rocket League) 2024, Juli
Anonim

Flyers er en av de vanligste typene reklameartikler. På grunn av sin egenart krever de en spesiell tilnærming til designen.

Image

Bruksanvisning

1

Tenk på essensen i kampanjetilbudet. Det burde virkelig føre til et ønske om å kjøpe varene som presenteres. Og dette kan bare oppnås hvis du gjør det klart for den potensielle kunden hvorfor dette produktet er nødvendig. For et nøkkelord eller en setning er det best å bruke den største mulige skrifttypen, da den bør tiltrekke første oppmerksomhet til flygebladet. Dette vil tvinge den potensielle kunden til å ta brosjyren og lese hva som står skrevet i den.

2

Spesialtilbudet er plassert i en litt mindre font. Det ligger for eksempel i den lave prisen eller høye kvaliteten på det foreslåtte produktet eller tjenesten. Denne setningen leses neste etter nøkkeluttrykk og hjelper deg med å interessere personen.

3

I reklameteksten skal du ikke bruke "ikke" -partikkelen, siden dette i en underbevissthet til en person alltid oppleves som negativt. Teksten skal være enkel, uten deltakelser osv. Det skal være enkelt å lese på en gang. For dette skal teksten ikke inneholde mer enn 7 ord. Det er lettere for en travel person å forstå et enkelt sammensatt budskap. Så det er lettere å huske og bosette seg i hjernen hans.

4

Størrelsen på flygebladet avhenger av formålet. For å distribuere brosjyrer, må du velge en mindre størrelse, for eksempel i form av en kalender eller visittkort. Den skal passe i en veske eller lomme. Maksimal størrelse på brosjyren skal være A4-format (størrelsen på landskapsarket). Denne størrelsen er mer passende for liming og ikke distribusjon.

5

For at brosjyrer ikke skal kastes etter lesing, må du gjøre det verdifullt for en potensiell forbruker. Det kan for eksempel lages i form av en rabattkupong, aksjeinvitasjon eller kalender. Du kan også plassere et t-banekart eller en liste over nyttige telefoner på flygebladet.

registrering av brosjyrer

Anbefalt