Typer aktiviteter

Slik åpner du en husholdningsvarebutikk

Slik åpner du en husholdningsvarebutikk

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, Juli

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, Juli
Anonim

Å åpne din egen jernvarehandel er en av de mest åpenbare måtene å starte en bedrift. Grunnlaget for ideen er enkel: du kjøper varer til engrospris, og tilbyr å kjøpe til en høyere pris. I detaljhandelen er konkurransen høy, og for å lykkes, må du tilby forbrukeren riktig produkt til en god pris og med god service.

Image

Bruksanvisning

1

Registrer deg som individuell gründer eller LLC. For å begynne å jobbe, må du få tillatelse fra statlige branntilsynsmyndigheter og Rospotrebnadzor. Ikke glem å registrere deg i et skattekassa.

2

Plasseringen av butikken er et sentralt element i suksessen. Den største utgiftsposten er husleie. Velg derfor rommet med omhu. Butikken kan åpnes ved å leie et rom i en travel gate i en bedrift eller soveområde, eller i et kjøpesenter. Velg et rom for fremtidens butikk, basert på "prisen" til en kjøper.

3

Få nødvendig handelsutstyr - benkeplater, hyller, vitrineskap, skap. Husk det generelle designinntrykket når du ordner et handelsgulv. Husk at besøkende gjerne vil være i butikken din. Folk vil ønske å gå tilbake til en vakker og vel møblert butikk.

4

Inngå kontrakter for levering av varer. Når du ser etter leverandører, velger du selskaper med et godt rykte som kan tilby kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Velg partnere for langsiktige handelsforhold, i fremtiden vil det gi deg gunstigere samarbeidsvilkår.

5

Varene må ordnes i henhold til bekvemmelighetsprinsippet for den besøkende og samtidig for maksimal sikkerhet. Når du åpner butikken din, lær deg det grunnleggende om merchandising. Bruk kunnskapen om forbrukerpsykologi for den høyeste inntekten. Tenk på hvordan du kan plassere prislapper slik at de tiltrekker seg kjøperne. Bruk alle mulige metoder for å tiltrekke besøkende. Slå på riktig musikk, sett belysningen riktig, til og med lukten spiller en rolle.

6

Når du åpner en butikk, trenger du høyt kvalifiserte selgere. For første gang skal du overlate valg av personell til et rekrutteringsbyrå. Dette vil spare deg for feil og spare tid.

hvordan du åpner husholdningsvarebutikken

Anbefalt