Typer aktiviteter

Hvordan få en farmasøytisk lisens

Hvordan få en farmasøytisk lisens

Video: Flat mage på 1 uke (intens abs) | 7 minutters hjemmetrening 2024, Juli

Video: Flat mage på 1 uke (intens abs) | 7 minutters hjemmetrening 2024, Juli
Anonim

Farmasøytiske aktiviteter inkluderer engros- og detaljhandelssalg av medisiner, samt produksjon av disse. For å utføre denne typen aktiviteter, må du få en spesiell lisens.

Image

Bruksanvisning

1

Kontakt notarius publicus. Motta fra ham bekreftede kopier av sertifikatet for registrering av en juridisk enhet eller individuell gründer, organisasjonens charter, organisasjonsnotatet, ordren om utnevnelse av organisasjonsdirektøren, sertifikat for TIN-oppdrag, utdrag fra registeret, farmasøytiske utdannelsesdiplomer og spesialistsertifikater, Goskomstat-koder. Gi notarius en kopi av leieavtalen eller eierskapsbevis for sertifisering.

2

Få en sanitær og epidemiologisk mening om samsvar med arbeidet og tjenestene som leveres med relevante regler.

3

Få en mening fra Statens brannvesen om overholdelse av sikkerhetsstandarder.

4

Lag en liste over spesialister som vil jobbe i organisasjonen. Legg på det segl fra organisasjonen og signaturen til hodet.

5

Forbered en beskrivelse av den lisensierte varen. Angi antall rom, opptak, driftsmåter når du organiserer farmasøytiske aktiviteter.

6

Betal lisensavgiften. I slutten av september 2011 er gebyrets størrelse 2.600 rubler. Fest originalen til betalingsordren til den generelle pakken med dokumenter.

7

Skriv søknad om farmasøytisk lisens. Send den med en full pakke med dokumenter til kontoret for den føderale tjenesten for tilsyn med helse og sosial utvikling av emnet Russlands føderasjon der de har til hensikt å utføre farmasøytisk virksomhet. Lisensen for detaljhandel med medisiner er regional, og engroshandel er føderal.

8

Betegnelsen for behandling av dokumenter og beslutningstaking om utstedelse av lisens er inntil 45 dager fra datoen for levering av en full pakke med dokumenter. Lisensen er utstedt i 5 år.

Anbefalt