andre

Hvordan gjennomføre en kampanje for å åpne en butikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gjennomføre en kampanje for å åpne en butikk

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, Juli

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, Juli
Anonim

Endelig ligger en lang overhaling av lokalene, personalopplæring, polering av vinduer og vinduer bak oss. Det ser ut til at det vanskeligste ligger bak. Men det er for tidlig å slappe av, først må du holde en butikkåpningskampanje.

Image

Den nye butikken er klar til å motta de første besøkende og glede eierne med fortjeneste. Saken er liten, du må tiltrekke kunder.

Åpningen av butikken er en feiring for både ledelse og besøkende. Det kan gjøres om til en levende presentasjon med gaver, konkurranser og produktreklame.

Kampanjer før du åpner en butikk

Kampanjene for åpning av butikken må startes på forhånd. Du kan til og med henge på ytterveggene i rommet i begynnelsen av reparasjonen, eller skrive en tekst om hva som er planlagt å åpne her.

Cirka to uker, når åpningsdatoen allerede er kjent, henger du et fargerikt banner med navnet på butikken og en invitasjon til å komme til åpningen. Ikke glem å oppgi dato og klokkeslett for starten av ferien.

Folk elsker freebies. Lokke besøkende med en melding om planlagte trekninger, vinn-vinn-lotterier, et stort antall premier og gaver, godbiter.

Et par dager før åpningen kan du legge ut annonser i byen, holde en kampanje med løpesedler, gi informasjon i lokalaviser og på TV.

Anbefalt