andre

Hvordan lage en CV om selskapet

Hvordan lage en CV om selskapet

Video: Hvordan skrive jobbsøknad? 2024, Juli

Video: Hvordan skrive jobbsøknad? 2024, Juli
Anonim

De fleste vet hvordan man skriver en CV om ansettelser, men få mennesker forstår hvordan de skal skrive det samme dokumentet om selskapet. Denne typen CV viser opplevelsen til selskapet, men ikke for den enkelte ansatte. Vurder en måte å skrive dette dokumentet på.

Image

Du trenger det

- skriveutstyr.

Bruksanvisning

1

Begynn å skrive din CV ved å skrive det offisielle firmanavnet øverst på siden. Siden denne typen dokumenter ikke er begrenset i størrelse, for eksempel en personlig CV (det passer i utgangspunktet på to sider), bruk en større og fet skrift.

2

Legg til følgende avsnitt i beskrivelsen som heter "eier", "styre" eller et annet passende styringsorgan for selskapet. Beskriv de mest fremtredende representantene for selskapet og datoene for deres medlemskap i selskapet. Dette påvirker tilliten til dette selskapet i stor grad.

3

Ta også med følgende avsnitt: “aktivitetslinjer” eller “aktivitetsområder”. I denne kategorien, liste opp alle hovedfunksjonene i selskapet: økonomisk analyse og data om utgifter, opplæring i pengestyring, forbedring av produksjonseffektiviteten. En potensiell kunde skal kunne se på denne listen og umiddelbart presentere selskapets funksjonalitet.

4

Skriv også delen "nåværende kunder" / "fullførte prosjekter" eller en hvilken som helst annen kategori som vil detaljere opplevelsen av selskapet. Inkluder navnet på klienten, kostnaden for prosjektet, samt tjenestene som tilbys for hver seksjon. Denne listen skal være så detaljert som mulig.

5

Fullfør CVen ved å skrive en liste over lenker. Disse bør omfatte banker, offentlige etater eller andre institusjoner som kan bekrefte et selskaps tillit. I tillegg til hennes merittliste og generelle kompetanse. Hvis det er mulig, ta med 5 eller 10 elementer i den.

6

Gi 3 eller 4 personer fra ditt miljø (som er kjent med det beskrevne selskapet) for bekreftelse, slik at de kan vurdere leseferdighetene til dette CV og uttrykke sin mening om manglene. Lytt til disse kommentarene og korriger feilene. Omskriv CVen din om nødvendig.

Vær oppmerksom

Angående spesifisiteten til informasjonen som skal fylles ut i hver del av CVen.

Nyttige råd

Rådfør deg med folk som kjenner selskapet fra innsiden, som du skriver CV.

Hvordan skrive en CV i 2018

Anbefalt