virksomhet

Hvilke dokumenter er nødvendig for salg av kjøtt

Hvilke dokumenter er nødvendig for salg av kjøtt

Video: "The Game Changers" - En medisinsk filmanmeldelse. #gamechanger 2024, Juli

Video: "The Game Changers" - En medisinsk filmanmeldelse. #gamechanger 2024, Juli
Anonim

Matkategorien er en gruppe produkter med økt risiko, siden ved å innta mat av dårlig kvalitet, kan en person ta alvorlige skader og skade kroppen. Unnlatelse av å overholde normene som er fastsatt av staten, kan en gründer som driver med kjøtthandel også få en ganske alvorlig bot. Så hvilke dokumenter er nødvendig for å gjennomføre en slik aktivitet?

Image

Bruksanvisning

1

Kjøttprodukter er matvarer som er underlagt spesielle og veldig strenge krav, og bøtene for manglende overholdelse er svært høye, og gründeren kan til og med miste lisensen til å handle med kjøtt. Det primære settet med dokumenter: den faktiske lisensen til å handle med matvarer, en generell tillatelse for finansiell virksomhet og en tillatelse fra SES-tjenesten. For å få det første papiret, må du kontakte lisensieringskammeret, som har filialer i hver by. Men du bør være klar over at det å få tillatelse er en ganske lang prosess og kan ta et helt år, og det vil kreves en stor mengde papirer fra en gründer.

2

I lisensieringskammeret vil gründeren definitivt bli bedt om en søknad utfylt i det foreskrevne skjemaet (ikke glem forhåndsgodkjenning i den lokale kommunen), en kopi av registreringen av en juridisk enhet (vanligvis en IP eller LLC), kopier av hoveddokumentene til foretaket med notarisering. Det er også nødvendig å huske at søknaden om lisens kun skal signeres av selskapet. Etter skjønn av personalet og ledelsen i Lisensieringskammeret, kan andre dokumenter også bli forespurt fra deg.

3

Det er også fullt mulig kravet om å presentere det originale sertifikatet mottatt av skattetjenesten angående faktumet om registrering av gründeren. Hvis du allerede har til rådighet noen aksjer eller råvarer for fremtidig handel, må du også få et prioritetssertifikat fra territoriekontoret til Rospotrebnadzor. I fremtiden, i samsvar med fastsatte lovgivningsnormer, må slik tillatelse innhentes for hver batch av produkter.

4

Når det gjelder dokumentasjonen for gjennomføring av privat gründervirksomhet, bør den adresseres til kontoret til et eller annet administrativt distrikt på hvis territorium handelsstedet ligger. Innhenting av slik tillatelse er dessuten en gang: så hvis du før solgte kjøttprodukter som ikke var egenproduksjon og allerede har mottatt slike dokumenter, trenger du ikke å gjenta denne prosedyren.

Vær oppmerksom

For øvrig, på SES, vil du også bli bedt om å presentere legebøker for hver ansatt i utsalget hvor kjøtt selges, og eventuelle andre matprodukter.

Anbefalt