virksomhet

Hvorfor er det bedre å jobbe for deg selv

Hvorfor er det bedre å jobbe for deg selv

Video: 5 Typer Mennesker Verdt Å Beholde I Livet Ditt 2024, Juli

Video: 5 Typer Mennesker Verdt Å Beholde I Livet Ditt 2024, Juli
Anonim

Mange studenter er sikre på at etter endt utdanning er det på tide å skaffe seg jobb. Men det er en annen måte - å åpne din egen virksomhet, det vil si å jobbe for deg selv. Dette er mye mer lønnsomt, og det er mange grunner som favoriserer denne løsningen.

Image

Hvis du er eier, er det ingen andre enn du som må bestemme hva du skal gjøre med profitt. Når du jobber for noen, går en stor del av inntekten til lønn for din ledelse og eierne av bedriften.

De som er ansatt får bare penger for å oppfylle sine oppgaver innen 8 timer om dagen. Men når du jobber for deg selv, betaler du all din tid, det vil si 24 timer i døgnet! Du kan starte forretningsprosesser som gir langsiktig gevinst, tjener penger på ideer eller hvordan produktet eller tjenesten din vil avvike i fremtiden. For eksempel er det investering, inntekt fra et nettsted eller noe annet.

Du angir størrelsen på lønnen din selv. Du ser på effektiviteten til bedriften din, vurderer den og uavhengig setter din egen lønn. Du trenger ikke lenger å overbevise ledelsen om at innovasjonene dine i ledelsen ga et så godt resultat for selskapet at du kunne heve lønnen din. Nå er det bare du som bestemmer hvor mye du skal motta, og også når. Ikke mer venter på lønn eller forskudd.

Du bestemmer kursen som selskapet skal følge. Det hender ofte at en person på jobb er misfornøyd med ledelsen sin, da han mener at han ikke har lov til å vise sine evner og evner til fulle, hemmer utviklingen hans uten å akseptere ideene hans. Hvis du jobber for deg selv, er det ingen som kan hindre deg i å realisere din egen plan.

Du vil få praktisk kunnskap om økonomisk uavhengighet. Livserfaring kan være av forskjellige slag. For eksempel på jobben får du kunnskap om hvordan du best kan gjøre ting i spesialiteten din. Men hvis du har din egen virksomhet, vil den tilegnede kunnskapen være annerledes: hvordan organisere virksomheten for å være økonomisk uavhengig. Det er ikke sikkert du alltid lykkes med alt, men over tid vil du finne strategien din for å opprettholde virksomheten for å tjene og slappe av så mye du trenger.

Mange opplever at ansettelse er langt tryggere økonomisk enn jobben deres. Faktisk kan arbeidsgiveren alltid skyte deg. Selskapet kan gå blakk. Den økonomiske krisen kan forlate deg arbeidsledig. Men når du jobber for deg selv, er det du som har ansvaret for virksomheten. Selvfølgelig kan du her heller ikke forsikre deg mot alt, men siden du er ved roret, kan du stole på deg selv i større grad.

Det er du som bestemmer kontingenten til ansatte. Alle som jobber for utleie har ikke rett til å bestemme hvilken av kollegene hans som kan samarbeide med ham og hvem som ikke kan. I tillegg må det være en kleskode, bedriftskultur og andre begrensninger som kan plage deg. Hvis du jobber for deg selv, har du uavhengighet; du oppretter selv reglene som skal vedtas i din bedrift.

Relatert artikkel

Hvordan tjene penger på en frilansbørs på Internett for en nybegynner

Anbefalt