virksomhet

Forretningsideer: Avls kreps hjemme

Innholdsfortegnelse:

Forretningsideer: Avls kreps hjemme
Anonim

Kreftforedling er en av de industrielle teknologiene som bioteknologiske selskaper driver med i dag. Alle fordelene i dette aktivitetsfeltet hører selvfølgelig til USA, der denne virksomheten bringer anstendige inntekter til landet. Når det gjelder avlskreps, er Tyrkia nummer to på listen. Men fortsatt er denne virksomheten ikke bare lønnsom, men også veldig arbeidskrevende.

Image

Krepsavl

Denne virksomheten kan implementeres på to måter: å avle kreps i en dam eller fabrikkavl. Når det gjelder fordeler, er den optimale måten den første, men for hjemmeforhold vil begge være passende.

For dyrking av kreps er naturlige reservoarer av husmannsplasser eller gårder egnet og laget kunstig med støvet sand eller steiner i bunnen. Krepsen foretrekker sand- eller leirjord, der det er slam, som de trenger for bygging av gravhytter. Intensiteten av vannutveksling er også viktig for kreps.

Med uavhengig avl av kreps, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot temperaturen på vannet og dets kjemiske sammensetning. Om vinteren skal ikke dammen fryse, på grunn av den lave temperaturen i vannet, kreps bare går i dvalemodus til våren, dette bidrar ikke til deres utvikling og vekstprosess. Den optimale temperaturen er 18 grader, den må opprettholdes i dammen året rundt.

Fra tid til annen er det nødvendig å skille eldre og yngre avkom for å opprettholde normal utvikling og vekst av kreft. I dette tilfellet blir kreften fanget i et nett.

Hvordan starte en bedrift

Først må du kjøpe kvinner og menn, gjennomføre deres levering til reservoaret. En hunn er i stand til å legge opp til 100 egg, slik at du kan fokusere på mengden kjøp av materiale. Det tar 5 år å dyrke en selvproduserende flokk.

Krepsen tilhører vesener som er preget av kannibalisme, så i april er det påkrevd å fange hunner, og deretter transplantere dem i egglederne. Vannet der skal være rent, med en konstant temperatur - 21-22 grader.

På omtrent to år modnes kreps, i løpet av denne perioden når de en lengde på 10-12 cm, vekt - 40-70 g. For salg bruker de ofte åringer, som også gir gode inntekter. I Russland er den mest fordelaktige for avl tørr og langetert kreps.

Du må mate krepsene regelmessig. Og selv om de er altetende, kan de konsumere både restene av fisk og vannplanter, men du må fortsatt mate dem, som kan brukes rått eller kokt kjøtt, fisk, dyrefôr, grønnsaker. Mat legges vanligvis ut på trådbrett.

Anbefalt