virksomhet

Hvordan åpne et selskap i Hviterussland

Hvordan åpne et selskap i Hviterussland

Video: Hvordan starte og drive din egen bedrift? - Office X (EP.01) 2024, Juli

Video: Hvordan starte og drive din egen bedrift? - Office X (EP.01) 2024, Juli
Anonim

Prosedyren for å åpne et selskap i Hviterussland ligner den russiske. Imidlertid har den sine egne små funksjoner, derfor er det bedre å overlate denne prosedyren til advokater. Hvis du ikke har en slik mulighet, så husk at du må gå videre i henhold til følgende algoritme: bestemme den juridiske formen, utarbeide og sende inn dokumenter, skaffe registreringsdokumenter, bestille en presse, åpne en bankkonto, informere midlene om direktøren og regnskapsføreren i selskapet.

Image

Du trenger det

  • For å registrere en LLC i Hviterussland, trenger du følgende dokumenter:

  • 1. dokumenter fra grunnleggerne av selskapet (pass);

  • 2. garantibrev på selskapets juridiske adresse;

  • 3. kopier av passene til direktører;

  • 4. protokoll om etablering;

  • 5. et dokument for representanten;

  • 6. charter av LLC;

  • 7. søknad om registrering;

  • 8. mottak av statlig plikt.

Bruksanvisning

1

Bestem deg for den juridiske formen for ditt fremtidige selskap. Det vanligste alternativet er LLC. Husk at LLC i Hviterussland, i motsetning til Russland, bare kan opprette to eller flere personer. Hvis det er to eller tre stiftere, må de komme sammen for å registrere et selskap. Hvis flere har de rett til å sende en av dem.

2

En pakke med dokumenter for registrering av en LLC sendes til bydelsadministrasjonen der du har tenkt å etablere et selskap. Registraren må godta dokumentene dine og bekrefte dem. I fremtiden registrerer han registreringen av LLC i Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs, og utfører også registrering av selskapet hos skattemyndigheten, statistikkbyrået, trygdekursfond og registrering hos Belgosstrakh.

3

Etter fem virkedager må registreringen være fullført. Når du er ferdig, får du dokumentene om registrering av LLC (sertifikat for statsregistrering, varsler om tildeling av et skattebetalers registreringsnummer, registrering med midler).

4

Deretter bør du kontakte selskapet for produksjon av seler med en kopi av det registrerte charteret. Hvis du har en slik kopi, vil du lage et selskapsforsegling. Du trenger den samme kopien av charteret, samt grunnleggerens pass og originalene av registreringsdokumenter for å åpne en bankkonto. Det siste trinnet vil være å sende inn data til trygdekursen om regnskapsfører og direktør for LLC, en kopi av statsregistreringssertifikatet og en kopi av charteret. Informasjon om regnskapsfører og direktør må også sendes til Belgosstrakh.

Anbefalt