virksomhet

Hvordan bygge en virksomhet med Amway

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bygge en virksomhet med Amway

Video: Hvordan lage en side på Facebook for bedrifter 2024, Juli

Video: Hvordan lage en side på Facebook for bedrifter 2024, Juli
Anonim

Amway er ikke bare et kvalitetsmessig og trygt produkt for hjem, bil, skjønnhet og helsefremmende arbeid. Det er også en flott mulighet til å starte en bedrift og bli en vellykket gründer.

Image

Hvordan det hele startet

Amway kom inn på verdensmarkedet i 1959, da to venner fra Vest-Michigan, Rich DeVos og Jay Van Andel, som ønsket å beskytte sine kjære og forbedre sine liv, lanserte det multifunksjonelle vaskemidlet LOC, som med hell ble brukt til vask, rengjøring forskjellige overflater og til og med for hudpleie av hender og hår. Gjennom årene har selskapets utvalg utvidet seg, og i dag er det hundrevis av varer i sortimentet, inkludert vitaminer, kosttilskudd, parfymer, kosmetikk, munnpleieprodukter, vaskemidler og rengjøringsprodukter, oppvaskmaskiner. Hele programmet for vektkorrigering fungerer også, som inkluderer supper, gelé, etc.

Over 7000 forskere, ingeniører og teknikere arbeider med å lage og forbedre Amway-produkter i 65 forskningslaboratorier rundt om i verden.

Amway-produkter er kjent over hele verden, og har etablert seg som en kvalitet. Selskapet eier mer enn tusen av sine egne patenter, mer enn 900 patenter er for tiden i påvente.

I tillegg til høykvalitetsprodukter, tilbyr Amway sine kunder muligheten til å kjøpe et utvalg til en lav rabatt og etablere sin egen lønnsomme virksomhet.

Anbefalt