Forretningsstyring

Hvordan selge varer i bulk

Hvordan selge varer i bulk

Video: Hvordan selge varer på ebay for Beginners 2024, Juli

Video: Hvordan selge varer på ebay for Beginners 2024, Juli
Anonim

Det er to typer handel, i henhold til antall salg om gangen - varehandel, der varer selges individuelt, og kommuniserer med hver klient personlig; og engros, der varene selges i dusinvis, hundrevis, tusenvis av stykker, som er et lag mellom produsenter og forhandlere. For å kunne selge varer i bulk må du kjenne til noen enkle regler som du må følge.

Image

Bruksanvisning

1

Det er to typer handel, i henhold til antall salg om gangen - varehandel, der varer selges individuelt, og kommuniserer med hver klient personlig, og engros, der varer selges i dusinvis, hundrevis, tusenvis av stykker, som er et lag mellom produsenter og detaljister. For å kunne selge varer i bulk må du kjenne til noen enkle regler som du må følge.

2

Fortsett å se etter kunder. Avhengig av størrelsen på klientbedriften, kan du selge både store og små grossistpartier. Husk at når det gjelder engroshandel, kan du lykkes med to konsepter: levering, tidspunkt og pris. Prøv først å tiltrekke kunder med lave priser for store varepartier - husk at jo mer varer du produserer, jo billigere er du for en produksjonsenhet. Følgelig skal klienten føle det samme.

3

Følg kontraktens vilkår nøye. Forsøk å fakturere så lavt som mulig for logistikk og levering, mens du leverer varer i tide. Husk at i engroshandel er den viktigste betingelsen for et langsiktig forhold med en klient den rettidige og strenge oppfyllelsen av avtalevilkårene.

Anbefalt