Forretningsstyring

Hvordan promotere en avis

Hvordan promotere en avis

Video: Promoting Your Work 2024, Juli

Video: Promoting Your Work 2024, Juli
Anonim

For å markedsføre en avis trenger du tre elementer i markedsføring: reklame, PR og kampanjer, designet for å øke leserens lojalitet. Med tanke på det faktum at alle media i seg selv er en medieplattform, er det fornuftig å bestille reklame på tredjepartsressurser etter byttehandel. To andre komponenter for vellykket markedsføring skal overlates til markedsavdelingen, som skal være i hver avis.

Image

Du trenger det

  • - markedsføringsplan;

  • - markedsavdeling;

  • - budsjett.

Bruksanvisning

1

Definer publikasjonens "anker" -publikum - hvem det er ment for i utgangspunktet. Analyser forbrukerpreferanser i Sentral-Asia. Så du kan skissere flere mediasider der annonsering vil være så effektiv som mulig.

2

Lag en medieplan. Slike data som navnet på media bør finnes i det; dato og varighet for annonsering; hvilken modul eller banner som er fornuftig å bestille; dens verdi; rabattrabatter; Publikum som ser annonsen forventet ytelse. Medieplanen må godkjennes av direktøren for utgiveren din. Ellers er det en sjanse for en plutselig beslutning om å slutte å finansiere kampanjen. I dette tilfellet vil den forventede effekten til og med fra allerede plasserte moduler minimeres, som kampanjer designet for å promoteres bør være omfattende.

3

Forsøk å interessere de valgte nettstedene med byttehandel-reklame i publikasjonen. Det kan være lurt å legge ut informasjon om seg selv eller å oppmuntre deres faste annonsører. Ikke insister på at byttehandel annonsering skal plasseres i forholdet 1: 1. Husk at kanskje denne avisen eller magasinet allerede er promotert, så vel som deres hyppighet, publikasjonsfrekvens, opplag, annonseringskostnader og salgsprisen for medier i detaljhandel.

4

Gjør det samme med eierne av utendørs reklamesider ved å tilby dem byttehandel. Som regel er slike selskaper villige til å gjøre forretninger med media. I dette tilfellet kan andelen av boliger være direkte proporsjonal med kostnadene.

5

Utvikle en PR-kampanje, som består i å generere informasjonshendelser og deres ytterligere gratis plassering i eksterne medier eller på nettsteder. Spesialistens oppgave er å lage nyheter som er interessante for Sentral-Asia, ikke bare for publiseringen din, men også om hvor du skal legge ut denne nyheten.

6

Hold en pressekonferanse der du kan tale bransjespørsmål. Lag nettstedet ditt (helst med et forum). Finn selskaper som er målrettet mot samme målgruppe som publiseringen din, utvikle felles markedsføringskampanjer. Hvis avisen din har et underholdende tema - organiser konkurranser med premier og andre "underholdnings" -arrangementer på sidene. Alt dette vil påvirke markedsføringen av media gunstig.

Anbefalt