Typer aktiviteter

Hvordan opprette en sykkelklubb

Hvordan opprette en sykkelklubb

Video: Cessna 182 EPO 141 - Hvordan lage/installere flaps NORWEGIAN EDITION 2024, Juli

Video: Cessna 182 EPO 141 - Hvordan lage/installere flaps NORWEGIAN EDITION 2024, Juli
Anonim

En lidenskap for hurtighet og lange sykkelturer med venner kan føre deg til ideen om å opprette din egen klubb. Et ønske om å forene er imidlertid ikke nok, det er nødvendig å registrere en klubb. Dette vil tillate deg ikke bare å dele erfaring med likesinnede, men også å demonstrere ferdighetene dine i konkurranser og kongresser.

Image

Bruksanvisning

1

Finn ut om alle sykkelklubbene i ditt område. Før du offisielt registrerer en organisasjon, er det nødvendig å sikre godkjenning og støtte fra en større og mer autoritativ forening. Sjekk ut retningslinjene og chartre for lokale klubber for å få en generell ide om arbeidet og senere komme med symboler og merker som ikke ligner konkurrenter.

2

Finn et møterom for sykkelklubbens medlemmer. Hvis du vil leie en bygning, må du huske å fullføre kontrakten. Kontakt brannvesenet for å få en konklusjon om bruksrommet.

3

Samle et møte med mennesker som vil organisere en klubb. Lag et charter av foreningen, velg en leder og registrer diskusjonsprosessen. Reglene skal angi målene for organisasjonen av klubben, informasjon om aktiviteter, medlemskontingent, stadier av dannelse, rettigheter, forpliktelser og oppgaver. Kom med et navn for foreningen din som tydelig reflekterer dine mål og retning.

4

Lag en sykkelklubb i skattetjenesten og statlige registreringsmyndigheter. Registrer organisasjonen hos Goskomstat og få de riktige kodene. Åpne en bankkonto og bestill et sel for klubben. Etter å ha mottatt alle registreringsdokumentene, gå til den lokale justisdepartementet og skriv en uttalelse om opprettelsen av en ideell forening.

5

Planlegg fellesarrangementer eller turer. Utvikle en plan for sykkelklubben i flere måneder i forveien. For å tiltrekke nye medlemmer og ekstra inntekter, opprett en sykkelforeningsside. Fortell ham om etableringen av klubben, reglene og fremtidige begivenheter. Etter en tid med organisasjonens arbeid, vil du ha fotoreporter og interessante notater. Ikke glem å dele denne nyheten med folk som er interessert i klubben din.

Vær oppmerksom

Den offisielle registreringen av sykkelklubben er nødvendig, slik at du kan holde konkurranser, kampanjer og ha muligheten til å forsvare dine interesser.

Anbefalt