andre

Slik pakker du varene

Slik pakker du varene

Video: Slik pakker du sekken for vinterturen 2024, Juli

Video: Slik pakker du sekken for vinterturen 2024, Juli
Anonim

En nybegynnet forretningsmann blir som regel ikke bare møtt med problemet med å produsere eller kjøpe varer, men også med emballasjen. Tross alt er dette ansiktet til et varemerke, og det avhenger av det til en viss grad om dette produktet vil lykkes med kundene. Hvordan velge en pakke?

Image

Bruksanvisning

1

Tror ikke at vakker emballasje nødvendigvis er veldig dyrt. Du kan starte med den enkleste, men verdige pakken med en lys pakning, fullpakket med klebende tape. I fremtiden kan kostnadene for emballasje nå halvparten av kostnadene for selve produktet, men dette er ikke tilfellet der du trenger å spare. Hvis pakken bare er beregnet på transport, kan du ikke bruke penger på designen, det vil være nok logo, firmanavn og type type (ikke glem å plassere informasjon om transportbetingelsene).

2

Design en logo. Det skal være tydelig, fengende, slående. Du kan gjøre det selv, men det er bedre å ikke være gjerrig og henvende seg til profesjonelle designere, fordi det er logoen som er ansiktet til dette merket, det vil gjenkjenne produktet ditt og skille det fra andre lignende produkter.

3

Emballasje kan fungere som en annonse. Varer designet for barn skal tiltrekke seg en lys innpakning; Hvis du antar at flertallet av kjøperne er eldre mennesker, bruk diskret farge og billig materiale. For middelaldrende kjøpere er et design som understreker kvaliteten og funksjonaliteten til produktet egnet. Du kan også bruke gaveposer som passer til forskjellige høytider, for eksempel jul eller 8. mars.

4

På emballasjen er det nødvendig å plassere en strekkode og informasjon om produktet: masse, sammensetning (hvis det er et matprodukt), produksjonsdato, holdbarhet.

5

Velg riktig type emballasje. Det er nødvendig å skille mellom forbrukeremballasje, det vil si en som direkte vises på disken og tiltrekker kunden med sitt utseende, og transport, som styrke hovedsakelig kreves. Hun må ikke tillate skade på varene. Materialet vil avhenge av type produkt, metode og transportområde.

Anbefalt