Forretningsstyring

Smart bygning inne og ute

Innholdsfortegnelse:

Smart bygning inne og ute

Video: Smart Eye 2024, Juli

Video: Smart Eye 2024, Juli
Anonim

I en forbindelse mellom offentlige behov og private områder, når prosessen med aktiv bruk av prosjektering og konstruksjonsteknologi stimulerer innovative løsninger innen minimering av kostnadene for varme, energi og miljøvennlighet, dannes unike former for "smarte" intelligent-kontrollerte bygninger.

Image

Et smart bygg er et system som gir ressursbesparende, komfort og sikkerhet for alle brukerne. De mest attraktive bygningene er hybrider som harmonisk passer inn i det omkringliggende lokale landskapet. Moderne glaserte fasader på slike bygninger reagerer på pågående endringer i miljøet - lufttemperatur, sollys. Slike gjennomskinnelige systemer skaper åpenhet i rommet inne i bygningen, og tillater å bevare naturlig belysning og rasjonelt regulere interiøret.

Frontvinduer med spesielle filtre er designet for å redusere behovet for klimaanlegg. Ulike utforminger av glassfasader, som utfører funksjonen som en buffer, ved hjelp av forseglede doble vinduer fylt med inert gass, med et spesielt belegg som reflekterer skadelig infrarød stråling, holder på varmen og kjøler rommet om sommeren.

Anbefalt